Midtsommeraften kommer:Kjøp 2,-5 % | Kjøp 3,-10 % | Kjøp 4,-15 %+Gratis frakt over 499 kr ✈

Ansvarsfraskrivelser

Ansvarsfraskrivelser for hjemsol
All informasjon på denne nettsiden - https://www.hjemsol.no/ - publiseres i god tro og kun til generell informasjon. hjemsol gir ingen garantier om fullstendigheten, påliteligheten og nøyaktigheten til denne informasjonen. Enhver handling du tar med informasjonen du finner på denne nettsiden (hjemsol), er strengt tatt på egen risiko. hjemsol vil ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap og/eller skader i forbindelse med bruk av vår nettside.

Fra nettstedet vårt kan du besøke andre nettsteder ved å følge hyperlenker til slike eksterne nettsteder. Selv om vi bestreber oss på kun å tilby kvalitetslenker til nyttige og etiske nettsteder, har vi ingen kontroll over innholdet og arten til disse nettstedene. Disse koblingene til andre nettsteder innebærer ikke en anbefaling for alt innholdet som finnes på disse nettstedene. Nettstedseiere og innhold kan endres uten varsel og kan forekomme før vi har mulighet til å fjerne en kobling som kan ha blitt "dårlig".

Vær også oppmerksom på at når du forlater nettstedet vårt, kan andre nettsteder ha andre personvernregler og vilkår som er utenfor vår kontroll. Sørg for å sjekke personvernreglene for disse sidene samt deres "vilkår for bruk" før du engasjerer deg i noen virksomhet eller laster opp informasjon.

Samtykke
Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du herved til vår ansvarsfraskrivelse og godtar vilkårene.

Oppdater
Skulle vi oppdatere, endre eller gjøre endringer i dette dokumentet, vil disse endringene bli lagt ut tydelig her.