Midtsommeraften kommer:Kjøp 2,-5 % | Kjøp 3,-10 % | Kjøp 4,-15 %+Gratis frakt over 499 kr ✈

Nettstedets Merke Uttalelse

Kjære hjemsol-brukere,

Vi gir herved en viktig erklæring for å varsle deg om den nylige forekomsten av falske hjemsol-nettsteder og uautorisert bruk av hjemsol-merket. Vi har lagt merke til at noen ondsinnede personer forsøker å delta i uredelige aktiviteter ved å etterligne hjemsol, noe som utgjør en potensiell trussel mot din personlige informasjon og eiendomssikkerhet.

Hjemsol er et selskap dedikert til å gi brukere høykvalitets hjemmeprodukter og tjenester, inkludert klesprodukter. Vi har alltid vært opptatt av å skape en hyggelig handleopplevelse for våre brukere. Vi beklager imidlertid å informere deg om at enkelte personer har opprettet forfalskede nettsteder som ligner den offisielle Hjemsol-nettsiden og falskt representerer seg selv som oss for villedende reklame og transaksjonsformål. Disse forfalskede nettstedene kan se ut til å være relatert til hjemsol, men de har ingen tilknytning til oss overhodet.

For å ivareta dine rettigheter og sikkerhet, oppfordrer vi deg til å ta følgende forholdsregler:

Bekreft nettadressen nøye: Sørg for at du besøker den offisielle hjemmesiden til hjemsol (www.hjemsol.no). Vær oppmerksom på at vår offisielle nettside bruker sikre krypteringstiltak for å beskytte din personlige informasjon.

Vær oppmerksom på kilden til e-poster: Ondsinnede aktører kan sende e-poster som ser ut til å være fra hjemsol, for å fremme mistenkelige salgskampanjer eller spesialtilbud. Vi har kun én kundeservice-epost: customer@hjemsol.no. Vennligst bekreft e-postadressen før du klikker på noen lenker eller oppgir informasjon.

Hvis du støter på mistenkelige aktiviteter eller tilfeller av hjemsol-etterligning, vennligst kontakt oss umiddelbart. Vi vil iverksette passende tiltak, samarbeide med rettshåndhevende byråer og gjøre vårt ytterste for å holde overtredere juridisk ansvarlige.

Vi beklager dypt handlingene til disse ondsinnede personene og beklager oppriktig for eventuelle ulemper eller problemer forårsaket for deg. Vi lover å gjøre alt for å beskytte dine interesser og sikkerhet.

For bedre å beskytte deg mot truslene fra falske hjemsol-nettsteder og misbruk av hjemsol-merket, implementerer vi følgende tiltak:

Styrke sikkerhetstiltak: Vi vil fortsette å forbedre sikkerhetstiltakene på vår offisielle nettside for å sikre full beskyttelse av din personlige informasjon. Vi vil allokere ressurser for å jevnlig oppdatere og forbedre sikkerhetssystemene våre for å møte nye cybersikkerhetstrusler.

Tilbyr offisielle kanaler: Vi vil gi klare offisielle kanaler for deg å spørre om og verifisere hjemsol-relatert informasjon. Du kan kontakte teamet vårt via vår offisielle nettside, offisielle sosiale medier-kontoer eller kundeservice-hotline for å få nøyaktig og pålitelig informasjon.

Øke brukerbevissthet: Vi vil forsterke brukeropplæring og bevissthetskampanjer for å hjelpe deg bedre å identifisere forfalskede nettsteder og gjenkjenne ulovlige aktiviteter. Vi vil gi relevante retningslinjer og tips for å hjelpe deg med å unngå å bli et offer for nettsvindel.

Samarbeid og overvåking: Vi vil aktivt samarbeide med rettshåndhevelsesbyråer og relevante organisasjoner for å overvåke og bekjempe svindelaktiviteter som involverer hjemsol. Vi vil overvåke markedsdynamikken nøye og omgående ta opp eventuelle krenkelseshandlinger.

Vær på vakt og følg de nevnte anbefalingene for å ivareta din personlige informasjon og eiendomssikkerhet. Hvis du kommer over mistenkelige aktiviteter eller har noen spor relatert til falske hjemsol-forekomster, vennligst rapporter dem til oss umiddelbart.

Nok en gang setter vi pris på din tillit og støtte i hjemsol. Vi vil fortsette å strebe mot å tilby produkter og tjenester av høy kvalitet samtidig som vi sikrer deg en sikker og pålitelig online opplevelse.

Takk skal du ha!